Scorri la lista: Dipartimento proponente

Su di un livello
Esporta come [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Raggruppa per: Autore | Data di discussione | Ciclo | Nessun raggruppamento
Vai a: D | G | M | N | R | S | T | Z
Numero di documenti: 10.

D

De Aguiar Saldanha Pinheiro, Ana Cristina (2022) Optimization of emerging treatments for seafood products and by-products valorization, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo.

G

Genovese, Jessica (2022) Application of Pulsed Electric Fields for the Modulation of Chemico-Physical Properties of Different Foods, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10137.

M

Ma, Lijing (2022) Genome-wide analysis of G-type lectin genes in Fragaria vesca and functional characterization of FaMBL1 gene in defense response of F. × ananassa to fungal pathogens, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo.

Moscatelli, Giulia (2022) Genomic characterisation of pigmentation related traits in livestock, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/9995.

N

Nan, Xi (2022) Constructed wetlands for water management and reuse in agriculture, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo.

Negri, Lorenzo (2022) La biodiversità funzionale del frumento tenero: uno strumento di adattamento per modelli di cerealicoltura a ridotto impatto ambientale, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo.

R

Ricchi, Tamara (2022) Evaluation of different tools for agricultural water assessment at different spatial scales, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo.

S

Schouten, Maria Alessia (2022) Innovative strategies for the mitigation of acrylamide content in different food products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo.

T

Tura, Matilde (2022) Instrumental and sensory analyses for the characterization of food, phytotherapeutic or pharmaceutical hemp products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo.

Z

Zhang, Yanxin (2022) The potential of wheat as a functional food: from the sprouts and microgreens production to the nutraceutical effects, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo.

Questa lista e' stata generata il Mon Aug 15 20:42:18 2022 CEST.
^