Su di un livello |
Brugaletta, Giorgio (2023) Growth performance, gut health, and metabolism of broilers under thermoneutral and heat stress conditions: multidisciplinary studies on the effects of nutritional strategies and genotype, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 35 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10939.
Buonaiuto, Giovanni (2023) Stayability in Italian Simmental dual-purpose cows: phenotypic and genetic associations, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze veterinarie, 35 Ciclo.
Giovagnoni, Giulia (2023) Role of bioactive compounds in the gastrointestinal host-pathogen interaction of poultry and swine, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze veterinarie, 35 Ciclo.
Palumbo, Francesco (2023) Different dietary fibres included in the gestation and lactation diet shape sow's microbiota, modify colostrum and milk composition and affect piglet growth and health, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 35 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10910.
Pelusio, Nicole Francesca (2023) Feeding strategies and functional feeds to improve growth and welfare of farmed fish, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze veterinarie, 35 Ciclo.
Sainz de la Maza Escola, Victor (2023) Nutritional strategies to modulate metabolism and heat stress resilience in dairy cattle, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze veterinarie, 35 Ciclo.
Vegni, Jacopo (2023) Gene expression and genome-wide association studies analysis to select heavy pigs for protected designation of origin cured meats production, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 35 Ciclo.