Effect of diet supplementation in unsaturated fatty acids on meat keeping qualities: study of selected fatty acids antimicrobial properties and inhibition mechanism on Staphylococcus aureus

Sado Kamdem, Sylvain Leroy (2007) Effect of diet supplementation in unsaturated fatty acids on meat keeping qualities: study of selected fatty acids antimicrobial properties and inhibition mechanism on Staphylococcus aureus, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Biotecnologie degli alimenti, 19 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/418.
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Abstract

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Tipologia del documento
Tesi di dottorato
Autore
Sado Kamdem, Sylvain Leroy
Supervisore
Dottorato di ricerca
Ciclo
19
Coordinatore
Settore disciplinare
Settore concorsuale
Parole chiave
Meat Fatty acids Antimicrobial Staphylococcus aureus
URN:NBN
DOI
10.6092/unibo/amsdottorato/418
Data di discussione
3 Maggio 2007
URI

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