Scorri la lista: Supervisore e Co-supervisore

Su di un livello
Esporta come [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Raggruppa per: Autore | Data di discussione | Ciclo | Nessun raggruppamento
Vai a: B | D | R | S | T
Numero di documenti: 6.

B

Braschi, Giacomo (2018) Action mechanisms of natural antimicrobials against food-borne pathogenes, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 30 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/8479.

D

D'Alessandro, Margherita (2023) Selection of candidate probiotic strains from human microbial niches, for the development of tailored foods designed for specific consumers, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 35 Ciclo.

R

Rossi, Samantha (2023) Biotechnological approaches to valorize alternative protein source, waste and by-products from food industries, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 35 Ciclo.

S

Sabaghian, Simin (2022) In vitro application of biocontrol agents to improve the safety and quality of grapevine products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10263.

Siroli, Lorenzo (2014) Use of essential oils and biocontrol cultures for the improvement of shelf-life of fresh cut products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 26 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/6278.

T

Tabanelli, Giulia (2011) Use of sub-lethal high pressure homogenization (HPH) treatments to enhance functional properties of lactic acid bacteria probiotic strains, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 23 Ciclo.

Questa lista e' stata generata il Fri Apr 19 20:41:35 2024 CEST.
^