Items where Subject is "Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > AGR/15 Scienze e tecnologie alimentari"

Su di un livello
Esporta come [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Raggruppa per: Autore | Ciclo | Nessun raggruppamento
Numero di documenti: 5.

De Aguiar Saldanha Pinheiro, Ana Cristina (2022) Optimization of emerging treatments for seafood products and by-products valorization, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo.

Genovese, Jessica (2022) Application of Pulsed Electric Fields for the Modulation of Chemico-Physical Properties of Different Foods, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10137.

Mercatante, Dario (2022) Valorization of by-products from olive oil industry and their utilization for innovative food formulation, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo.

Schouten, Maria Alessia (2022) Innovative strategies for the mitigation of acrylamide content in different food products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10130.

Tura, Matilde (2022) Instrumental and sensory analyses for the characterization of food, phytotherapeutic or pharmaceutical hemp products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10097.

Questa lista e' stata generata il Tue Nov 19 20:32:46 2024 CET.
^