Items where Subject is "Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > AGR/15 Scienze e tecnologie alimentari"

Su di un livello
Esporta come [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Raggruppa per: Autore | Ciclo | Nessun raggruppamento
Vai a: 23
Numero di documenti: 5.

23

Pasini, Federica (2011) Bioactive and toxic compounds in different foodstuffs: analytical techniques and sensory analysis, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 23 Ciclo.

Riciputi, Ylenia (2011) Functional components and lipid quality assessment in vegetable foods: analytical and technological approaches, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 23 Ciclo.

Sileoni, Valeria (2011) Study of innovative methods of control in the cereal productive chain for the production of beer and spirits, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 23 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/3575.

Tylewicz, Urszula (2011) Advances in understanding of osmotic dehydration and vacuum impregnation of fruits, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 23 Ciclo.

Zanirato, Valeria (2011) Vegetables biofortified with iodine: chemical, agronomic and qualitative aspects of raw and fried potatoes , [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 23 Ciclo.

Questa lista e' stata generata il Sun Dec 29 20:30:47 2024 CET.
^