Scorri la lista: Dipartimento proponente

Su di un livello
Esporta come [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Vai a: 21
Numero di documenti: 6.

21

Armaforte, Emanuele (2009) Innovative separative techniques for the evaluation of the quality of food products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 21 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/1345.

Balestra, Federica (2009) Empirical and fundamental mechanical tests in the evaluation of dough and bread rheological properties, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 21 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/1941.

Danesi, Francesca (2009) Biological effects of bioactive components and extracts derived from edible plants commonly used in human nutrition, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 21 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/1596.

Di Nunzio, Mattia (2009) N-3 fatty acids and cardiovascular prevention, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 21 Ciclo.

Picone, Gianfranco (2009) NMR, Metabonomics and Molecular Profiles: Applications to the Quality Assessment of Foodstuffs, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 21 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/1648.

Verardo, Vito (2009) Determination of bioactive and potentially toxic compounds in food: raw material analysis and shelf life evaluation, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 21 Ciclo.

Questa lista e' stata generata il Mon Dec 6 18:25:02 2021 CET.
^