Scorri la lista: Supervisore e Co-supervisore

Su di un livello
Esporta come [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Vai a: 23 | 26 | 28 | 31 | 33 | 34
Numero di documenti: 7.

23

Tylewicz, Urszula (2011) Advances in understanding of osmotic dehydration and vacuum impregnation of fruits, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 23 Ciclo.

26

Glicerina, Virginia Teresa (2014) Physico-chemical and microstructural properties of food dispersions , [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 26 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/6412.

28

Tappi, Silvia (2016) Qualitative, Metabolic and Nutritional Aspects of Traditional and Innovative Minimally Processed Fruit, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 28 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7633.

31

Mannozzi, Cinzia (2019) Development of innovative technologies for fruit products processing, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 31 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/8848.

33

Casadei, Enrico (2021) Analytical instrumental approaches and strategies to support the sensory assessment of virgin olive oils, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 33 Ciclo.

Gastaldello, Silvia (2021) Emerging plant-based proteins: comparison from extraction to functional properties and food application, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 33 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/9846.

34

Schouten, Maria Alessia (2022) Innovative strategies for the mitigation of acrylamide content in different food products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10130.

Questa lista e' stata generata il Tue Apr 23 20:40:16 2024 CEST.
^