Su di un livello |
Rimini, Simone (2014) Farming and processing stategies for improving poultry meat quality, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 26 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/6302.
Mudalal, Samer (2015) Farming and processing factors for improving quality properties of poultry and rabbit meat, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 27 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/6912.
Soglia, Francesca (2017) Meat Quality for Further Processing, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 29 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7957.
Baldi, Giulia (2020) Metabolismo Post-Mortem e Anomalie Muscolari delle Carni Avicole, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 32 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/9334.
Brugaletta, Giorgio (2023) Growth performance, gut health, and metabolism of broilers under thermoneutral and heat stress conditions: multidisciplinary studies on the effects of nutritional strategies and genotype, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 35 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10939.
Bordini, Martina (2024) Evaluation of genetic factors involved in the onset of breast muscle abnormalities affecting fast-growing chickens, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 36 Ciclo.