Su di un livello |
Bovo, Federica (2015) Definition of Food Safety Criteria for Bacteria Food-Borne Pathogens in Ready to Eat products , [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 27 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7186.
Crippa, Cecilia (2023) Artisanal food productions of animal origin: exploring food safety in the age of Whole Genome Sequencing, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 35 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/11068.
Moniaci, Paola (2017) Assessment of the Impact of Different Feeding Strategies on Chicken Gastrointestinal Tract by Shotgun Metagenomic Sequencing to Fight Colonization by Potential Foodborne Pathogens, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 29 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7953.
Oliveri, Chiara (2022) Microbiome and resitome and foods of animal origin, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10340.
Palma, Federica (2018) Genomic methods for enhanced surveillance and persistence investigations of foodborne pathogens, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 30 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/8682.