Scorri la lista: Supervisore e Co-supervisore

Su di un livello
Esporta come [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Raggruppa per: Autore | Data di discussione | Ciclo | Nessun raggruppamento
Vai a: C | M | P | S | T | U
Numero di documenti: 8.

C

Casadei, Federica (2007) Application of nuclear magnetic resonance spectroscopy for the evaluation of folding variability in calcium binding proteins and its implications in food allergies, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 19 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/430.

Ciampa, Alessandra (2013) Sviluppo di metodologie per la valutazione della freschezza del pesce mediante applicazioni metabonomiche., [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 25 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/5498.

M

Marcolini, Elena (2015) NMR Based Foodomics to Investigate the Digestibility of Protein-Rich Food Products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 27 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7174.

Mengucci, Carlo (2022) A take on complexity: bio-molecules and human metabolism interaction modelling for health and nutrition with machine learning, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Nanoscienze per la medicina e per l'ambiente, 34 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10198.

P

Picone, Gianfranco (2009) NMR, Metabonomics and Molecular Profiles: Applications to the Quality Assessment of Foodstuffs, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 21 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/1648.

S

Savorani, Francesco (2007) A case study development of chemical indexes, originated from the application of chemometric methods to the Nuclear Magnetic Resonance (NMR), in the assesment of the quality and of the geographical origin of vegetable products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 19 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/435.

T

Trimigno, Alessia (2017) A "Foodomic" Approach for the Evaluation of Food Quality and its Impact on the Human Metabolome, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 29 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7917.

U

Urbinati, Eleonora (2021) The foodomics approach to investigate the impact of the matrix structure on food quality: applications of magnetic resonance spectroscopy, relaxometry and imaging, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Nanoscienze per la medicina e per l'ambiente, 33 Ciclo.

Questa lista e' stata generata il Sat Nov 26 20:41:24 2022 CET.
^