Su di un livello |
Boschetti, Elisa (2011) Aspetti biochimico-molecolari della regolazione nutrizionale della biosintesi del colesterolo, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Biochimica, 23 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/3794.
Chiarello, Elena (2023) Evaluation of the real nutritional value of processed food to improve their effect on health and increase their sustainability, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Salute, sicurezza e sistemi del verde, 35 Ciclo.
Danesi, Francesca (2009) Biological effects of bioactive components and extracts derived from edible plants commonly used in human nutrition, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 21 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/1596.
Di Nunzio, Mattia (2009) N-3 fatty acids and cardiovascular prevention, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 21 Ciclo.
Marcolini, Elena (2015) NMR Based Foodomics to Investigate the Digestibility of Protein-Rich Food Products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 27 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7174.
Mattioli, Laura Beatrice (2024) Irritable bowel syndrome and nutraceuticals: intervention beyond the food and before the drugs, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Salute, sicurezza e sistemi del verde, 36 Ciclo.
Taccari, Annalisa (2017) Bioactive Components as Integral Part of Foods and Diet: Evaluation of Effectiveness and Mechanisms of Action, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 29 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/8146.
Valli, Veronica (2014) Possibilities for the healthy and nutritional improvement of confectionery and sweet products. , [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 26 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/6359.