Application of nuclear magnetic resonance spectroscopy for the evaluation of folding variability in calcium binding proteins and its implications in food allergies

Casadei, Federica (2007) Application of nuclear magnetic resonance spectroscopy for the evaluation of folding variability in calcium binding proteins and its implications in food allergies, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 19 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/430.
Documenti full-text disponibili:
[img]
Anteprima
Documento PDF (English) - Richiede un lettore di PDF come Xpdf o Adobe Acrobat Reader
Download (3MB) | Anteprima

Abstract

Abstract
Tipologia del documento
Tesi di dottorato
Autore
Casadei, Federica
Supervisore
Co-supervisore
Dottorato di ricerca
Ciclo
19
Coordinatore
Settore disciplinare
Settore concorsuale
Parole chiave
food allergies calcium binding protein ef-hand high-throughput production nmr protein-structure
URN:NBN
DOI
10.6092/unibo/amsdottorato/430
Data di discussione
22 Maggio 2007
URI

Altri metadati

Statistica sui download

Gestione del documento: Visualizza la tesi

^