Baris, Federico (2025) Investigation on color features and oxidative stability of rosé wines, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 37 Ciclo.
Gebremical, Gebremedhin Gebremariam (2025) Applications of cold atmospheric plasma as green technology for food shelf-life extension and functionalization, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 37 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/11773.
Lazzarini, Celeste (2025) Production, composition and sensory characterization of new flavoured oils: focus on sustainability, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 37 Ciclo.
Ravagli, Cesare (2025) Technological, sensory, and nutritional assessment of ecofriendly food lipids, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 37 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/12287.
Wang, Guanghao (2025) Exploring the influence of redox chemistry as driver in precision winemaking, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 37 Ciclo.