Scorri la lista: Supervisore e Co-supervisore

Su di un livello
Esporta come [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Vai a: 23 | 25 | 28 | 31 | 34 | 36
Numero di documenti: 8.

23

Tylewicz, Urszula (2011) Advances in understanding of osmotic dehydration and vacuum impregnation of fruits, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 23 Ciclo.

25

Nik Zad Sangsari, Homa (2013) Fish quality assessment through the application of chemico-physical, sensory and microbiological analyses , [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, nutrizione animale e sicurezza alimentare, 25 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/5852.

Panarese, Valentina (2013) Aspetti fisiologici e strutturali di prodotti vegetali lavorati al minimo, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 25 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/5249.

28

Tappi, Silvia (2016) Qualitative, Metabolic and Nutritional Aspects of Traditional and Innovative Minimally Processed Fruit, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 28 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7633.

31

Luo, Wei (2019) Application of Non-Thermal Technologies for Minimally Processed Fruits and Vegetables Quality Increase and Product Innovation, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 31 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/8760.

34

De Aguiar Saldanha Pinheiro, Ana Cristina (2022) Optimization of emerging treatments for seafood products and by-products valorization, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo.

Genovese, Jessica (2022) Application of Pulsed Electric Fields for the Modulation of Chemico-Physical Properties of Different Foods, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10137.

36

D'Elia, Fabio (2024) Study and development of innovative seafood products through the application of emerging process technologies, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 36 Ciclo.

Questa lista e' stata generata il Sun Dec 29 20:38:44 2024 CET.
^