Su di un livello |
Barbieri, Federica (2023) Bio-preservation and bio-active compounds as sustainable strategies to improve quality and safety of fresh and fermented products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 35 Ciclo.
Casciano, Flavia (2023) Gut microbiota perturbation induced by emerging dietary habits: an in vitro colon model to predict their effects by a microbiomic and metabolomic approach, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 35 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10649.
D'Alessandro, Margherita (2023) Selection of candidate probiotic strains from human microbial niches, for the development of tailored foods designed for specific consumers, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 35 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10655.
Rossi, Samantha (2023) Biotechnological approaches to valorize alternative protein source, waste and by-products from food industries, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 35 Ciclo.