Su di un livello |
Montanari, Chiara (2011) Oxylipins biosynthesis in Lactobacillus helveticus in the presence of oxidative stress, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 23 Ciclo.
Pasini, Federica (2011) Bioactive and toxic compounds in different foodstuffs: analytical techniques and sensory analysis, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 23 Ciclo.
Riciputi, Ylenia (2011) Functional components and lipid quality assessment in vegetable foods: analytical and technological approaches, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 23 Ciclo.
Sileoni, Valeria (2011) Study of innovative methods of control in the cereal productive chain for the production of beer and spirits, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 23 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/3575.
Tabanelli, Giulia (2011) Use of sub-lethal high pressure homogenization (HPH) treatments to enhance functional properties of lactic acid bacteria probiotic strains, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 23 Ciclo.
Tylewicz, Urszula (2011) Advances in understanding of osmotic dehydration and vacuum impregnation of fruits, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 23 Ciclo.
Zanirato, Valeria (2011) Vegetables biofortified with iodine: chemical, agronomic and qualitative aspects of raw and fried potatoes , [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 23 Ciclo.