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Alessandrini, Laura (2010) Influence of processing conditions on quality aspects of potato-based fresh pasta, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 22 Ciclo.
Blanda, Giampaolo (2010) Quali-quantitative study of the phenolic and polyphenolic compounds and their antioxidant capacity in vegetal matrix processed with different technologies, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 22 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/2893.
Cardenia, Vladimiro (2010) Food lipids: their effects on quality and oxidative stability of animal tissues and emulsions, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 22 Ciclo.
Folegatti, Elisa (2010) Effect of rearing techniques and feed composition on productive traits, bird welfare and quality of poultry products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 21 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/2794.
Franciosi, Elena (2010) Effetto della temperatura di conservazione del latte, dalla raccolta all'affioramento, sulla microflora del latte, del sieroinnesto e del formaggio Trentingrana , [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 22 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/2865.
Ragaini, Alessandro (2010) Messa a punto di tecniche analitiche per la valutazione compositiva di vegetali e loro trasformati, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 21 Ciclo.
Sonni, Francesca (2010) Study of the components of quality in SO2-free wines obtained by innovative vinification protocols. Evaluation of the pre-fermentative addition of lysozyme and oenological tannins., [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 22 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/2598.