Su di un livello |
Bonoli, Matteo (2008) Technological processes study for high value health ingredients and foods production, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 20 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/1055.
Cocci, Emiliano (2008) Innovative treatments for shelf-life extension of whole and fresh-cut fruit, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 20 Ciclo.
Corzani, Claudia (2008) Food safety in wine: optimization of analytical controls and evaluation of production technologies, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 20 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/1056.
Pignoli, Giovanni (2008) Quality and safety of oils and fats obtained as co-products or by-products of the food chain and destined to animal production, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 20 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/1057.
Venturi, Luca (2008) NMR study of meat as related to its structural organisation, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 20 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/1193.