Scorri la lista: Dipartimento proponente

Su di un livello
Esporta come [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Raggruppa per: Autore | Data di discussione | Ciclo | Nessun raggruppamento
Vai a: C | F | P | S
Numero di documenti: 4.

C

Casadei, Federica (2007) Application of nuclear magnetic resonance spectroscopy for the evaluation of folding variability in calcium binding proteins and its implications in food allergies, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 19 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/430.

F

Ferioli, Federico (2007) Application of chromatographic and spectroscopic techniques in the evaluation of the lipid fraction of animal products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 19 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/431.

P

Poerio, Alba (2007) Study of the antioxidant fraction in edible olive oils obtained from different technological systems and parameters, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 19 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/573.

S

Savorani, Francesco (2007) A case study development of chemical indexes, originated from the application of chemometric methods to the Nuclear Magnetic Resonance (NMR), in the assesment of the quality and of the geographical origin of vegetable products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 19 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/435.

Questa lista e' stata generata il Sat Oct 23 20:53:42 2021 CEST.
^