Scorri la lista: Settore concorsuale

Su di un livello
Esporta come [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Raggruppa per: Autore | Ciclo | Nessun raggruppamento
Vai a: B | C | D | R
Numero di documenti: 4.

B

Barbieri, Federica (2023) Bio-preservation and bio-active compounds as sustainable strategies to improve quality and safety of fresh and fermented products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 35 Ciclo.

C

Casciano, Flavia (2023) Gut microbiota perturbation induced by emerging dietary habits: an in vitro colon model to predict their effects by a microbiomic and metabolomic approach, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 35 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10649.

D

D'Alessandro, Margherita (2023) Selection of candidate probiotic strains from human microbial niches, for the development of tailored foods designed for specific consumers, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 35 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10655.

R

Rossi, Samantha (2023) Biotechnological approaches to valorize alternative protein source, waste and by-products from food industries, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 35 Ciclo.

Questa lista e' stata generata il Thu Nov 21 20:33:55 2024 CET.
^