Su di un livello |
Dellarosa, Nicolo (2017) Optimization of Innovative Non-Thermal Technologies for Fruit and Vegetables Processing, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 29 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7831.
Schwertner Palma, Aline (2017) Proposal for a New Model for Evaluation of Wine Oxidation, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 29 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7999.
Tesini, Federica (2017) Valorization of Food, Food Waste and By-Products by Means of Sensory Evaluation and Volatile Compounds Analysis, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 29 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7800.
Zaazaa, Ahmed (2017) The Effects of Dietary Supplementation and Product Formulation on the Oxidative Stability of Lipids and Proteins in Meat and Meat Products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 29 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/8195.