Su di un livello |
Ricci, Arianna (2016) Innovative Strategies to Control Oxidation in Wine, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 28 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7515.
Schwertner Palma, Aline (2017) Proposal for a New Model for Evaluation of Wine Oxidation, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 29 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7999.
Teslic, Nemanja (2018) Climate change vs Wine industry in the Emilia-Romagna: Assessment of the climate change, influence on wine industry and mitigation techniques, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 30 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/8404.
Arboleda Mejia, Jaime Alberto (2021) Sustainable exploitation of winery by-products to recovery bioactive compounds using membrane technology, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 33 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/9972.
Jeremic, Jelena (2021) Study of the Chianti and Chianti Classico appellations: Evaluation of enological potential of Sangiovese and complementary varieties by a multiparametric approach, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 33 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/9914.
Galaz Torres, Cristian Alexis (2024) Mannoprotein-mediated modulation of red wine sensory quality and color stability: a comprehensive study, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 36 Ciclo.