Su di un livello |
Gutierrez, Maria Soledad (2014) Fruit ripening/scald relationship in apple, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 26 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/6630.
Mauri, Sofia (2015) Influence of plant structure, cultural pratices and environmental conditions on the development of the bacterial canker of kiwifruits, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 27 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7164.
Fiorentini, Luca (2016) Deciphering the Cross-Talk between Actinidia spp. and Pseudomonas Syringae pv. Actinidiae (Psa)., [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 28 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7528.
Ceccarelli, Alessandro (2018) Aroma of peaches and nectarines: interaction between maturity at harvest, postharvest conditions and fresh-cut processing, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 30 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/8423.
Sangiorgio, Daniela (2022) Deciphering the role of plant microbiome on strawberry and raspberry growth, resistance, fruit quality and aroma, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10211.
Do Vale Correia, Cristiana (2024) Innovative approaches to manage Pseudomonas syringae pv. actinidiae by manipulating the disease triangle, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 36 Ciclo.