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Tylewicz, Urszula (2011) Advances in understanding of osmotic dehydration and vacuum impregnation of fruits, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 23 Ciclo.
Nik Zad Sangsari, Homa (2013) Fish quality assessment through the application of chemico-physical, sensory and microbiological analyses , [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, nutrizione animale e sicurezza alimentare, 25 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/5852.
Panarese, Valentina (2013) Aspetti fisiologici e strutturali di prodotti vegetali lavorati al minimo, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 25 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/5249.
Tappi, Silvia (2016) Qualitative, Metabolic and Nutritional Aspects of Traditional and Innovative Minimally Processed Fruit, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 28 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7633.
Luo, Wei (2019) Application of Non-Thermal Technologies for Minimally Processed Fruits and Vegetables Quality Increase and Product Innovation, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 31 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/8760.
De Aguiar Saldanha Pinheiro, Ana Cristina (2022) Optimization of emerging treatments for seafood products and by-products valorization, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo.
Genovese, Jessica (2022) Application of Pulsed Electric Fields for the Modulation of Chemico-Physical Properties of Different Foods, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 34 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/10137.
D'Elia, Fabio (2024) Study and development of innovative seafood products through the application of emerging process technologies, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 36 Ciclo.