Scorri la lista: Supervisore e Co-supervisore

Su di un livello
Esporta come [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Raggruppa per: Autore | Data di discussione | Ciclo | Nessun raggruppamento
Vai a: A | B | C | F | T
Numero di documenti: 5.

A

Ayyad, Ziad (2015) Quality control of virgin olive oils with regard to different storage and shipment conditions, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 27 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7143.

B

Bonoli, Matteo (2008) Technological processes study for high value health ingredients and foods production, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 20 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/1055.

C

Comandini, Patrizia (2012) Development of instrumental and sensory analytical methods of food obtained by traditional and emerging technologies, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 24 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/4439.

F

Ferioli, Federico (2007) Application of chromatographic and spectroscopic techniques in the evaluation of the lipid fraction of animal products, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 19 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/431.

T

Tesini, Federica (2017) Valorization of Food, Food Waste and By-Products by Means of Sensory Evaluation and Volatile Compounds Analysis, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 29 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7800.

Questa lista e' stata generata il Thu Dec 3 20:48:17 2020 CET.
^