Scorri la lista: Supervisore e Co-supervisore

Su di un livello
Esporta come [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Raggruppa per: Autore | Data di discussione | Ciclo | Nessun raggruppamento
Vai a: A | M | P | V
Numero di documenti: 4.

A

Allegro, Gianluca (2017) The Role of Different Cultural Practices on Polyphenols Evolution During Ripening and on Wine Taste in Black and White Vitis Vinifera Varieties Under Global Warming Scenario., [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 29 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7835.

M

Movahed, Nooshin (2013) Effects of Global Warming on Berry Composition of cv. Sangiovese: Biochemical and Molecular Aspects and Agronomical Adaptation Approaches, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Colture arboree ed agrosistemi forestali ornamentali e paesaggistici, 25 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/5393.

P

Pastore, Chiara (2010) Researches on berry composition in red grape: agronomical, biochemical and molecular approaches, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Colture arboree ed agrosistemi forestali ornamentali e paesaggistici, 22 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/2714.

V

Valentini, Gabriele (2024) Response of Vitis vinifera cultivars to multiple summer stresses and development of precision strategies to mitigate negative effects of climate changes on grape and wine, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 36 Ciclo.

Questa lista e' stata generata il Thu Nov 21 20:41:25 2024 CET.
^