Su di un livello |
Allegro, Gianluca (2017) The Role of Different Cultural Practices on Polyphenols Evolution During Ripening and on Wine Taste in Black and White Vitis Vinifera Varieties Under Global Warming Scenario., [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 29 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7835.
Movahed, Nooshin (2013) Effects of Global Warming on Berry Composition of cv. Sangiovese: Biochemical and Molecular Aspects and Agronomical Adaptation Approaches, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Colture arboree ed agrosistemi forestali ornamentali e paesaggistici, 25 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/5393.
Pastore, Chiara (2010) Researches on berry composition in red grape: agronomical, biochemical and molecular approaches, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Colture arboree ed agrosistemi forestali ornamentali e paesaggistici, 22 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/2714.
Valentini, Gabriele (2024) Response of Vitis vinifera cultivars to multiple summer stresses and development of precision strategies to mitigate negative effects of climate changes on grape and wine, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 36 Ciclo.