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Numero di documenti: 7.

A

Ayyad, Ziad (2015) Quality control of virgin olive oils with regard to different storage and shipment conditions, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 27 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7143.

B

Barbieri, Sara (2016) Characterization of Food Products by Chemical, Physical and Sensory Properties: a Combined Approach, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 28 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/7458.

Blanda, Giampaolo (2010) Quali-quantitative study of the phenolic and polyphenolic compounds and their antioxidant capacity in vegetal matrix processed with different technologies, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 22 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/2893.

C

Casadei, Enrico (2021) Analytical instrumental approaches and strategies to support the sensory assessment of virgin olive oils, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 33 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/9712.

P

Palagano, Rosa (2020) Advanced solutions for authenticity and quality of virgin olive oils, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie agrarie, ambientali e alimentari, 32 Ciclo. DOI 10.48676/unibo/amsdottorato/9227.

Poerio, Alba (2007) Study of the antioxidant fraction in edible olive oils obtained from different technological systems and parameters, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti, 19 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/573.

V

Valli, Enrico (2013) Analytical methods for evaluating the quality and the genuineness of olive oils, [Dissertation thesis], Alma Mater Studiorum Università di Bologna. Dottorato di ricerca in Scienze e biotecnologie degli alimenti, 25 Ciclo. DOI 10.6092/unibo/amsdottorato/5356.

Questa lista e' stata generata il Tue Nov 19 20:41:12 2024 CET.
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